Ceai cu portocale si rom

Printeaza

Ceai cu portocale si rom din: ceai, apa, portocale, lamai, zahar, rom si arrak.

Ingrediente:

  • 16 lingurite de ceai de Ceylon
  • 1 l apa
  • 8 portocale
  • 2 lamai
  • zahar
  • 1/2 l rom
  • putin Arrak

 

Mod de preparare:

Turnam apa fierbinte peste ceai si-l lasam la infuzat 5 minute. Stoarcem portocla si lamaia.

Adaugam zeama de portocala si de lamai, romul si Arrakul peste ceai, dupa care indulcim cu zahar si incalzim din nou.

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.