Ceapa aromatizata

Printeaza

Ceapa aromatizata din: ceapa, zahar, busuioc, patrunjel, usturoi, dafin, ulei, cimbru, supa de carne, sare.

Ingrediente:Ceapa aromatizata

  • 1 kg ceapă
  • 1 linguriţă zahăr
  • 1/4 linguriţă busuioc tăiat mărunt
  • 1 linguriţă pătrunjel tocat mai mare
  • 4 căţei usturoi, pisat mărunt
  • 1 frunză dafin
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 1/4 linguriţă cimbru pisat
  • 1 pahar zeamă (supă) de carne
  • sare

 

Mod de preparare:

Ceapa, curăţată, întreagă, se pune într-un vas, alături de toate ingredientele şi se lasă să dea în clocot. Se trece focul pe foartte mic, lăsându-se încă o jumătate de oră.

Se scoate ceapa pe o farfurie, se stropeşte cu puţină supă (zeamă) de carne.

Se serveşte caldă, cu pătrunjel tocat sau rondele de ardei gras.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.