Ceapă coaptă

Printeaza

O reteta de ceapa coapta din: ceapa, otet balsamic, zahar brun, sare si piper.

Ingrediente:Ceapă coaptă

  • 4 cepe mari, de aproximativ 300 g fiecare
  • 100 ml otet balsamic
  • 1 lingura zahar brun
  • sare si piper negru

 

Mod de preparare:

Se încălzeşte cuptorul la 200°C. Se taie cepele în două pe lung, nu se descojesc şi se pun într-o tavă cu partea tăiată în jos. Se amestecă oţetul şi zahărul cu 200 ml apă, se toarnă peste ceapă şi se coc I oră – I oră şi 15 minute, până când s-au înmuiat.

Se aranjează ceapa pe un platou, cu partea tăiată în jos, se potriveşte de sare şi piper şi se serveşte caldă.

Ceapă coaptă

Ceapă coaptă

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • ceapa coapta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.