Ceapa inabusita cu raţă

Printeaza

Ceapa inabusita cu raţă

Ingrediente:Ceapa inabusita cu raţă

  • 1 raţă
  • 500 ml vin alb
  • 500 ml supă de carne
  • 200 g kaizer
  • 300 g ciuperci
  • 350 g ceapă
  • 2-3 căţei de usturoi
  • câteva fire de tarhon,rozmarin

Preparare:

Taie raţa în bucăţi şi pune-o la fiert în supa de carne şi vin. Adaugă un praf de sare, piper şi las-o pe foc până se frăgezeşte carnea. Separat, taie kaizerul cubuleţe şi rumeneşte-l în puţin ulei.

Adaugă apoi ciupercile, usturoiul tocat şi ceapa întreagă. Stinge cu zeama în care a fiert raţa şi lasă să scadă. Unge un vas cu puţin ulei şi aşază bucăţile de raţă. Răstoarnă apoi amestecul de kaizer.

Presară tarhon şi rozmarin, după care acoperă cu o folie de aluminiu şi lasă la cuptor câteva minute să pătrundă aromele.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Nu prea am mancat rata des. Trebuie sa incerc si eu aceasta reteta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.