Ceapă roşie murată

Printeaza

O reteta delicioasa de Ceapă roşie murată din: ceapa rosie, apa, otet de vin, zahar, sare, ardei iute si boabe de piper.

Ingrediente:Ceapă roşie murată

  • 2 cepe roşii mari
  • 250 ml apă
  • 250 ml oţet de vin
  • 2 linguri cu zahăr
  • 1 lingură cu sare
  • 1 arde iute
  • boabe de piper

 

Mod de preparare:

Curata ceapa, tai-o rondele. Aseaza-le intr-un borcan impreuna cu ardeiul iute taiat cubulete si cateva boabe de piper.

Separat, pune apa la fiert cu otetul, sarea si zahar. Lasa sa dea in cateva clocote, apoi toarna peste ceapa din borcan.

Capseaza bine si pastreaza in camara, la loc racoros.

Ceapă roşie murată

Ceapă roşie murată

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Foarte buna ceapa rosie murata

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.