Prăjitura cu Zmeură și Ciocolată Albă: Rețeta Perfectă pentru Deserturi Rafinante – Această prăjitură nu doar că impresionează prin gustul său sofisticat, dar și prin aspectul său elegant, fiind perfectă pentru a fi servită la aniversări, mese festive sau chiar la o simplă întâlnire cu prietenii. Ingrediente: 200g de făină 150g de zahăr 200g de […]
Ceapă roşie cu salată de linte
PrinteazaCeapă roşie cu salată de linte din: linte, ceapa rosie, bacon, rosii, telina, patrunjel verde, parmezan, sare, piper, ulei.
Ingrediente:
- 1 cutie cu linte in apa
- 4 cepe rosii
- 150 g bacon
- 1-2 rosii
- 1 telina apio
- patrunjel verde
- parmezan
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Scurge lintea. Rumeneşte baconul tăiat în fâşii, adaugă lintea, roşiile cubuleţe, ţelina apio tăiată mărunt.
Lasă pe foc cinci minute, apoi dă deoparte. Sărează şi piperează după gust. Intre timp, curăţă cepele roşii şi opăreşte-le 2-3 minute în apă cu sare.
Scoate-le miezul (pe care-l poţi toca mărunt şi adăuga în salata de linte) şi umple-le cu amestecul de linte şi legume.
Presară parmezan, pătrunjel verde tocat mărunt, stropeşte cu puţin ulei şi d tava cu cepele umplute la cuptorul încins pentru câteva minute. Serveşte-le de îndată.
Ceapă roşie cu salată de linte
Pofta buna!
Prăjitura cu Zmeură și Ciocolată Albă