Ceapa rosie umpluta cu carne de porc

Printeaza

Taie codiţele şi capacele a 16 cepe roşii mici şi scoate mijlocul. Toacă mărunt ceea ce ai scos. Incinge 25 g unt şi 1 lingură ulei de măsline şi prăjeşte ceapa toacată.

Adaugă 1 lingură rozmarin, 1 lingură cimbru, 2 linguriţe boia iute şi 1/2 chimen măcinat.

Combină cu 300 g carne tocată de porc şi 50 g caise deshidratate tocate. Aşază cochiliile de ceapă în tava de copt, unge-le cu ulei şi umple-le cu compoziţia de carne tocată.

Acoperă cu folie şi dă la cuptorul încins la semnul 4/180°C 20 min; în ultimele 5 min lasă desoperit ca să se rumenească.

Ceapa rosie umpluta cu carne de porc

Ceapa_rosie_umpluta_cu_carne_de_porc

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.