Ceapa in sos de sfecla

Printeaza

Ceapa in sos de sfecla din: carne vitel, unt, ceapa, sfecla, morcov, ardei gras, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:

  • 500 g carne vitel
  • 3 linguri unt
  • 350 g ceapa
  • 400 g sfecla
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de Preparare Ceapa in sos de sfecla:

Taie carnea cubuleţe. Pune-o la fiert în apă cu sare. Adună spuma de câte ori este nevoie.

Intr-un alt vas, fierbe ceapa curăţată, dar întreagă.

Adaugă sfecla roşie şi ardeiul tăiat cubuleţe, iar morcovul dat pe râzătoare. D

upă ce a fiert carnea, rumeneşte-o în puţin unt. Adaugă legumele aproape fierte şi stinge cu zeama în care au fiert.

Potriveşte gustul de sare şi piper şi mai lasă pe foc să dea în câteva clocote.

Parfumează cu verdeaţa tocată fin şi serveşte cu puţină smântână.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Pare o reteta foarte interesanta. O s-o pregatesc si eu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.