Ceapa cu sufleu de branza
PrinteazaCeapa cu sufleu de branza din: ceapa, telemea, cascaval, parmezan, oua, nucsoara, ulei, sare, piper.
- 6 cepe roşii mari
- 150 g telemea
- 100 g caşcaval
- 30 g parmezan ras
- 2 ouă
- 1 lingurită cu nucşoară
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţă cepele şi opăreşte-le în apă cu un praf de sare.
Taie deasupra un căpăcel şi îndepărtează o parte din foi. Aşază-le cu gura în jos ca să se scurgă.
Între timp, toacă mărunt jumătate din miezul scos din ceapă.
Amestecă cu brânza zdrobită, caşcavatul ras, gălbenuşurile, un praf de nucşoară, sare şi piper.
Încorporează abuşurile bătute spumă, apoiumple cepele cu grijă.
Aşază-le într-o formă termorezistentă şi presară parmezan.
Stropeşte-le cu puţin ulei şi cuptor, la foc moderat, 40 de minute.
Ceapa cu sufleu de branza
Pofta buna!