Ceapa umpluta cu branza si carne din: ceapa, carne tocata, branza, ceapa verde, rosii, ardei gras, usturoi, amestec provensal, sare, piper si oregano. Ingrediente: 5-6 cepe 400 g carne tocata 100 g branza rasa 1 legatura ceapa verde 3 rosii 1/2 ardei gras 2-3 catei usturoi sare piper oregano Mod de preparare: Ceapa […]
Ceapa umpluta cu carne si cascaval
PrinteazaCeapa umpluta cu carne si cascaval din: ceapa, carne tocata, patrunjel, supa, unt, cascaval, sare si piper.
- 6 cepe mari
- 300 g carne tocată amestec
- o legătură pătrunjel
- 300 ml supă
- 10 g unt pentru tavă
- 50 g caşcaval
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se curăţă cepele de stratul exterior şi se purnla fiert în apă clocotită cu sare.
Se lasă 10 minute, se scurg şi apoi, cu grijă, se scoate miezul lăsând 2-3 foi de ceapă care vor fi suportul pentru umplut.
Miezul cepelor se toacă mărunt, se amestecă bine cu carnea şi pătrunjelul şi se potriveşte de sare şi piper.
Se aşază cepele într-un vas uns cu unt, se repartizează umplutura şi se toarnă supa. Se presară caşcavalul ras şi se dau 40 de minute la cuptor.
Ceapa umpluta cu carne si cascaval
Pofta buna!
poate iti place si:
Ceapa umpluta cu branza si carne
Ceapa umpluta cu hribi
Ceapa umpluta cu hribi din: ceapa, hribi, orez, untdelemn, faina, patrunjel, sare, piper, bulion, dafin, vin, piper. Ingrediente: 3 cepe potrivite o lingură Hiribi înmuiaţi şi tocaţi 2 linguri orez fiert 3 linguri luntdelemn o linguriţă făină o linguriţă pătrunjel verde tocat sare piper pisat 1-2 linguri bulion de roşii frunze de dafin 2-3 linguri […]
Pofta buna!