Ceapa umpluta cu carne de vita

Printeaza

Ceapa umpluta cu carne de vita din: ceapa, ulei de soia, praz, ardei, carne de vita, fulgi de ardei iute, mozzarella.

Ingrediente:Ceapa_umpluta_cu_carne_de_vita

  • 2 cepe mari
  • 1 lingura de ulei de soia 1 praz
  • 1/2 ardei rosu
  • 150 g carne de vita macra
  • 1 varf de cutit de ardei iute tocat
  • 150 g mozzarella

 

Mod de preparare:

Se taie ceapa în cruce , apoi, cu ajutorul unei linguri, se curăţă de miez, păstrând marginile sferei tari.

Se aranjează ceapa într-un vas termorezistent şi se coace 15 minute la 220 grade cu puţin ulei de soia. Se scoate şi se pune deoparte.

Se taie prazul şi sii se trage la tigaie cu ulei şi piper până se face auriu. Se lasă să se racească.

Apoi, se combină legumele cu camea de vită. Se condimentează cu piper şi se amesteca bine. Se umple ceapa scobită cu amestecul rezultat.

Deasupra, se pune mozzarella. Şi se bagă la cuptor 30 minute la foc mediu, până când “capacele” de mozzarella se rumenesc frumos. Se servesc imediat, calde.

Ceapa umpluta cu carne de vita

Ceapa_umpluta_cu_carne_de_vita

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.