Ceapa umpluta cu branza cheddar
PrinteazaCeapa umpluta cu branza cheddar din: ceapa, unt, ulei, branza, carne, sare, piper.
- 8 cepe roşii mari
- 300 g carne tocată
- 50 g unt
- miezul a două felii de pâine
- 200 ml supă
- 2 linguri ulei
- 8 felii brânză chedar
- 1/2 legătură pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ceapa curăţată de foile exterioare se fierbe 5 minute. Se scurge bine, se curăţă de foile interioare care se toacă mărunt. Se rumenesc apoi cepele în ulei.
Carnea se amestecă bine cu ceapa tocată, verdeaţa, miezul de pâine înmuiat şi bine presat, sare şi piper. Se umplu cepele cu amestecul de carne, se aşază în vasul de cuptor, se repartizează untul deasupra şi se toarnă supa.
Se lasă 30 de minute la cuptor.
Imediat ce se scot se aşază brânza deasupra.
Pofta buna!