Ceapa umpluta cu usturoi

Printeaza

Ceapa umpluta cu usturoi

Ingrediente:Ceapa umpluta cu usturoi

  • 12 cepe mijlocii
  • 4 căpăţîni de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1 lingură pesmet

 

 

Mod de preparare:

Se opăresc cepele şi usturoiul cu apă clocotită. Se scobesc cepele. Se pisează în piuliţă de piatră usturoiul şi miezul scos din ceapă, cu sare, piper şi puţin ulei.

Se umplu cu această pastă cepele, se presară deasupra pesmet şi se dau la cuptor într-o farfurie cu puţin ulei. Se ţin până se rumenesc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.