Ceapa umpluta cu ficatei de pui

Printeaza

Ceapa umpluta cu ficatei de pui din: ficatei de pui, ulei, supa de pui, paine, galbenusuri, ierburi de provence, camember si ceapa.

Ingrediente:

  • 250 g ficăţei de pui
  • 2 linguri ulei
  • 50 ml supă de pui
  • 3 felii pâine fără coajă
  • 2 gălbenuşuri
  • 1–2 linguriţe ierburi de Provence
  • 8 felii camembert
  • 8 cepe

 

Mod de preparare:

Se curăţă ceapa şi se păstrează stratul galben de la exterior.

Cepele se fierb în apă clocotită 6–7 min. Se scot din oală, se şterg şi se lasă să se răcească.

Se decojeşte stratul galben, se taie căpăcelul şi se scobesc cepele. Se păstrează numai 2 straturi. Se toacă conţinutul a două dintre cepe.

Se căleşte ceapa to­cată. Se adaugă ficăţeii tăiaţi cubuleţe şi se prăjesc la foc iute.

Se stinge cu supă şi se fierbe înăbuşit 6 min. Se lasă să se răcească. Se adaugă pâine fărâmiţată, urmată de găl­benuşurile bătute cu sare, pi­per şi ierburi.

Se umplu cepele cu acest amestec. Se așază în­tr-o formă de sufleu unsă.

Se acoperă fiecare cu căpăcelul ei şi câte o felie de brânză. Se încinge cuptorul la 190 °C. Se coc 10–15 min.

Ceapa umpluta cu ficatei de pui

 

Ceapa umpluta cu branza si carne

Ceapa umpluta cu branza si carne

Ceapa umpluta cu branza si carne din: ceapa, carne tocata, branza, ceapa verde, rosii, ardei gras, usturoi, amestec provensal, sare, piper si oregano.   Ingrediente: 5-6 cepe 400 g carne tocata 100 g branza rasa 1 legatura ceapa verde 3 rosii 1/2 ardei gras 2-3 catei usturoi sare piper oregano   Mod de preparare: Ceapa […]

 

Ceapa umpluta ca la Caransebes

Ceapa umpluta cu hribi

Ceapa umpluta cu hribi din: ceapa, hribi, orez, untdelemn, faina, patrunjel, sare, piper, bulion, dafin, vin, piper. Ingrediente: 3 cepe potrivite o lingură Hiribi înmuiaţi şi tocaţi 2 linguri orez fiert 3 linguri luntdelemn o linguriţă făină o linguriţă pătrunjel verde tocat sare piper pisat 1-2 linguri bulion de roşii frunze de dafin 2-3 linguri […]

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Ce idee mi-ai dat!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.