Ceapa umpluta cu branza si carne din: ceapa, carne tocata, branza, ceapa verde, rosii, ardei gras, usturoi, amestec provensal, sare, piper si oregano. Ingrediente: 5-6 cepe 400 g carne tocata 100 g branza rasa 1 legatura ceapa verde 3 rosii 1/2 ardei gras 2-3 catei usturoi sare piper oregano Mod de preparare: Ceapa […]
Ceapa umpluta cu ficatei de pui
PrinteazaCeapa umpluta cu ficatei de pui din: ficatei de pui, ulei, supa de pui, paine, galbenusuri, ierburi de provence, camember si ceapa.
Ingrediente:
- 250 g ficăţei de pui
- 2 linguri ulei
- 50 ml supă de pui
- 3 felii pâine fără coajă
- 2 gălbenuşuri
- 1–2 linguriţe ierburi de Provence
- 8 felii camembert
- 8 cepe
Mod de preparare:
Se curăţă ceapa şi se păstrează stratul galben de la exterior.
Cepele se fierb în apă clocotită 6–7 min. Se scot din oală, se şterg şi se lasă să se răcească.
Se decojeşte stratul galben, se taie căpăcelul şi se scobesc cepele. Se păstrează numai 2 straturi. Se toacă conţinutul a două dintre cepe.
Se căleşte ceapa tocată. Se adaugă ficăţeii tăiaţi cubuleţe şi se prăjesc la foc iute.
Se stinge cu supă şi se fierbe înăbuşit 6 min. Se lasă să se răcească. Se adaugă pâine fărâmiţată, urmată de gălbenuşurile bătute cu sare, piper şi ierburi.
Se umplu cepele cu acest amestec. Se așază într-o formă de sufleu unsă.
Se acoperă fiecare cu căpăcelul ei şi câte o felie de brânză. Se încinge cuptorul la 190 °C. Se coc 10–15 min.
Ceapa umpluta cu ficatei de pui
Ceapa umpluta cu branza si carne
Ceapa umpluta cu hribi
Ceapa umpluta cu hribi din: ceapa, hribi, orez, untdelemn, faina, patrunjel, sare, piper, bulion, dafin, vin, piper. Ingrediente: 3 cepe potrivite o lingură Hiribi înmuiaţi şi tocaţi 2 linguri orez fiert 3 linguri luntdelemn o linguriţă făină o linguriţă pătrunjel verde tocat sare piper pisat 1-2 linguri bulion de roşii frunze de dafin 2-3 linguri […]
Pofta buna!
Ce idee mi-ai dat!