Ceapa umpluta cu piept de porc

Printeaza

Ceapa umpluta cu piept de porc  din: ceapa, piept de porc, smantana, vin, supa de legume, patrunjel, coriandru, chimen, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Ceapa_umpluta_cu_piept_de_porc

  • 4 cepe mari
  • 300 g piept de porc
  • 250 g smantana
  • 100 ml vin alb sec
  • 200 ml supa de legume
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lingurita coriandru macinat
  • 1 lingurita chimen macinat
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tăiaţi carnea cât mai mărunt cu cutitul, nu o daţi prin maşina de tocat.

Curăţaţi ceapa, tăiaţi partea de deasupra şi cu o linguriţă scoateţi miezul până ce pereţii rămân de circa 5mm grosime.

Tocaţi miezul de ceapă mărunt şi amestecati-l cu carnea.

Căliţi-le în ulei 10 minute, după care puneţi coriandrul, chimenul, pătrunjelul tocat mărunt, vinul, sare şi piper după gust.

Lăsaţi să fiarbă la foc potrivit, până când se eva­poră tot vinul.

Umpleti cepele cu o parte din acest amestec şi puneţi-le într-un vas de lut termorezistent. împrejurul acestora puneţi compoziţia rămasă, smântână, vinul şi supa de legume.

Puneţi tava în cuptorul încins pentru 30 de minute.

Ceapa umpluta cu piept de porc

Ceapa_umpluta_cu_piept_de_porc

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Ceapa umpluta cu branza si carne

Ceapa umpluta cu branza si carne

Ceapa umpluta cu branza si carne din: ceapa, carne tocata, branza, ceapa verde, rosii, ardei gras, usturoi, amestec provensal, sare, piper si oregano.   Ingrediente: 5-6 cepe 400 g carne tocata 100 g branza rasa 1 legatura ceapa verde 3 rosii 1/2 ardei gras 2-3 catei usturoi sare piper oregano   Mod de preparare: Ceapa […]

 

Ceapa umpluta cu branza cheddar

Ceapa umpluta cu branza cheddar

Ceapa umpluta cu branza cheddar din: ceapa, unt, ulei, branza, carne, sare, piper. Ingrediente: 8 cepe roşii mari 300 g carne tocată 50 g unt miezul a două felii de pâine 200 ml supă 2 linguri ulei 8 felii brânză chedar 1/2 legătură pătrunjel sare piper   Mod de preparare: Ceapa curăţată de foile exterioare […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.