Ceapa umpluta cu piept de porc din: ceapa, piept de porc, smantana, vin, supa de legume, patrunjel, coriandru, chimen, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
4 cepe mari
300 g piept de porc
250 g smantana
100 ml vin alb sec
200 ml supa de legume
1 legatura patrunjel
1 lingurita coriandru macinat
1 lingurita chimen macinat
50 ml ulei
sare
piper
Mod de preparare:
Tăiaţi carnea cât mai mărunt cu cutitul, nu o daţi prin maşina de tocat.
Curăţaţi ceapa, tăiaţi partea de deasupra şi cu o linguriţă scoateţi miezul până ce pereţii rămân de circa 5mm grosime.
Tocaţi miezul de ceapă mărunt şi amestecati-l cu carnea.
Căliţi-le în ulei 10 minute, după care puneţi coriandrul, chimenul, pătrunjelul tocat mărunt, vinul, sare şi piper după gust.
Lăsaţi să fiarbă la foc potrivit, până când se evaporă tot vinul.
Umpleti cepele cu o parte din acest amestec şi puneţi-le într-un vas de lut termorezistent. împrejurul acestora puneţi compoziţia rămasă, smântână, vinul şi supa de legume.
Puneţi tava în cuptorul încins pentru 30 de minute.
Ceapa umpluta cu branza cheddar din: ceapa, unt, ulei, branza, carne, sare, piper. Ingrediente: 8 cepe roşii mari 300 g carne tocată 50 g unt miezul a două felii de pâine 200 ml supă 2 linguri ulei 8 felii brânză chedar 1/2 legătură pătrunjel sare piper Mod de preparare: Ceapa curăţată de foile exterioare […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.