Ceapa umpluta cu branza si carne din: ceapa, carne tocata, branza, ceapa verde, rosii, ardei gras, usturoi, amestec provensal, sare, piper si oregano. Ingrediente: 5-6 cepe 400 g carne tocata 100 g branza rasa 1 legatura ceapa verde 3 rosii 1/2 ardei gras 2-3 catei usturoi sare piper oregano Mod de preparare: Ceapa […]
Ceapa umpluta cu sufleu de branza
PrinteazaCeapa umpluta cu sufleu de branza din: ceapa, telemea, cascaval, parmezan, oua, zeama de lamaie, nucsoara, faina, ulei, sare, piper.
- 6 cepe mari
- 150 g telemea
- 100 g cascaval
- 30 g parmezan
- 2 oua
- 1/2 lingurita zeama de lamaie
- 1 praf de nucsoara
- 1 lingura faina
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cureţi cepele, le tai câte un căpăcel şi le scoţi cu grijă mijlocul, obţinând astfel cupe formate din cele 2-3 foi exterioare.
Opăreşti cupele timp de 1 minut. Dai pe răzătoarea mică telemeaua, caşcavalul şi parmezanul.
Baţi albuşurile spumă tare, adăugând câteva picături de zeamă de lămâie.
Amesteci gălbenuşurile cu cele 3 tipuri de brânză, nucşoara, făina, sare şi piper după gust. încorporezi spuma de albuşuri amestecând delicat, de jos în sus.
Cu această compoziţie umpli cepele şi le aşezi pe o tavă tapetată cu hârtie de copt unsă cu 1 linguriţă de ulei.
Stropeşti cepele cu uleiul rămas şi introduci tava în cuptorul încins, la foc mediu, pentru 25-30 de minute.
Serveşti preparatul imediat ce l-ai scos din cuptor.
Ceapa umpluta cu sufleu de branza
Pofta buna!
poate iti place si:
Ceapa umpluta cu branza cheddar
Ceapa umpluta cu branza cheddar din: ceapa, unt, ulei, branza, carne, sare, piper. Ingrediente: 8 cepe roşii mari 300 g carne tocată 50 g unt miezul a două felii de pâine 200 ml supă 2 linguri ulei 8 felii brânză chedar 1/2 legătură pătrunjel sare piper Mod de preparare: Ceapa curăţată de foile exterioare […]
Pofta buna!