Cega cu arpagic, rosii si scoici

Printeaza

 Cega cu arpagic, rosii si scoici

Ingrediente:Cega cu arpagic, rosii si scoici

  • 1,500 kg cegă sau păstrugă
  • sare
  • piper
  • 6 ardei graşi
  • 500 g roşii
  • 20 scoici
  • 120 g ulei
  • 4 căţei de usturoi
  • 300 g arpagic
  • cimbru
  • 1 pahar vin

 

Mod de preparare:

Cega se curăţă, se spală şi se aşază într-o tavă adancă cu ulei, arpagi­cul, usturoiul tocat, roşiile curăţate şi tăiate, scoicile, sare, piper, ardeii tăiaţi.

Se mai toarnă ulei deasupra şi se dă la cuptor 35-40 minute. Se serveste caldă sau rece.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Cega e un peste gustos.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.