Cega gratinata

Printeaza

Cega gratinata

Ingrediente:Cega gratinata

  • 3 kg peste
  • unt
  • sos alb
  • cascaval ras

Mod de preparare:

Fierbem peste ca la cega rasol si apoi desfacem carnea de pe oase.

Punem peştele într-un vas de sticlă re­zistentă la foc, uns cu unt. Deasupra peş­telui întindem sos alb mai gros.

Presărăm caşcaval (parmezan) ras, adăugăm cateva bucăţele de unt şi dăm la cuptor. Cand s-a rumenit puţin, servim imediat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.