Cel mai usor gem de caise

Printeaza

Cel mai usor gem de caise din: caise, zahar.

Cel mai usor gem de caise

Ingrediente:

  • 3 kg caise
  • 1 kg zahăr

 

 

Mod de preparare:

Alegi caisele bine coapte şi le cureţi de sâmburi, rupându-le în două. lei o cratiţă de 6 litri, pui caisele în cratiţă, apoi presari zahărul peste ele şi le laşi să stea câteva ore.

Introduci cratiţa în cuptor şi fierbi la toc potrivit până scade la jumătate cantitatea de gem. Laşi gemul până a doua zi în cratiţă, apoi îl mai fierbi încă o dată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.