Cele mai bune Muraturi

Printeaza

Cele mai bune Muraturi:

Retete_de_ardei_la_otet

Retete de ardei la otet

Pentru a avea un meniu variat, nu ezitati sa consumati zilnic cat mai multe legume! Invata sa gatesti legumele intr-un mod gustos cu ajutorul retetelor pe care le-am ales special pentru voi ca sa profitati de beneficiile aduse de legume organismului nostru.   Gogosari murati Gogosari murati din: gogosari, otet, ulei, zahar, sare grunjoasa, apa, […]

muraturi

Dovlecei în otet

Dovlecei în otet din: dovlecei, zahar, sare, otet, crengute de marar. Ingrediente: 2 kg dovlecei 1 lingurita zahar 1 lingurita sare otet crengute de marar   Mod de preparare: Speli dovleceii, îi tai felii, după care îi pui în borcane, cu o lingurita de sare si 1 lingurita de zahar pentru fiecare borcan. Aşezi crenguţe […]

Gogonele_murate

Gogonele murate

Gogonele murate din: gogonele, ceapa, apa, sare grunjoasa, ardei iute, boabe de piper, boabe de mustar, foi de dafin, usturoi. Ingrediente: 3 kg gogonele 3 cepe 3 l apa 4 linguri sare grunjoasa 1 ardei iute 1 lingura boabe piper negru 1 lingura boabe mustar 5 foi de dafin 6 catei de usturoi   Mod […]

Usturoi murat

O reteta simpla si delicioasa de usturoi murat din: usturoi si conservent. Ingrediente: 8 căţei de usturoi un plic de conservant dulce-acrişor   Mod de preparare Usturoiul se curăţă şi se aşază în borcan, apoi se prepară com­poziţia de pikant fix conform instrucţiu­nilor de pe plic şi se toarnă fierbinte peste usturoi. Borcanul se pune […]

Gogoşari la oţet cu miere

Gogoşari la oţet cu miere Ingrediente: 5kg gogoşari un litru oţet 3 I apă 1/2 kg miere de albine 1/2 linguri de sare 1/2 kg zahăr condimente (boabe de muştar, piper negru, foi de dafin)   Mod de preparare: Se pun la fiert, într-o oală, zahărul, oţetul, sarea, mierea şi condi­mentele până dau în clocot. […]

Sfeclă roşie la oţet

Sfeclă roşie la oţet Ingrediente: un kg sfeclă roşie o cană de oţet 3 căni de apă sare Mod de preparare: Se spală sfecla şi se fierbe. Separat, se fierbe apa cu oţetul şi puţină sare. Se curăţă sfecla şi se taie rondele, după care se pune într-un borcan peste care se toarnă oţetul călduţ. […]

Ardei bulgăreşti

Ardei bulgăreşti Ingrediente: 5 kg ardei iuţi 250 g za­hăr muştar alb şi boabe de piper un I oţet 200-300 ml apă două linguri de sare Mod de preparare: Se fierbe apa cu sarea şi se toarnă peste ardei, lăsându-se sa se răcească. Se fierb la un loc toate ingredientele (cu excepţia ardeilor). Ardeii iuţi […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.