Cele mai bune surse de antioxidanti

Printeaza

Antioxidantii sunt prezenţi mai ales în vegetale.

Câteva alimente ies în evidenţă pentru apor­tul lor în antioxidanţi:

  • Fructele şi legumele colorate: caisele, sfecla, morcovul, coacăzele, varza verde, cresonul, spanacul, căpşunele, fructul pasiunii, rodia, kiwi, fetica, mango, pepenele galben, afinele, portocalele, măcrişul, papaia, ardeiul gras, strugurii, voinicica, tomatele.

 

  • Mirodeniile, ierburile şi seminţele aromatice: usturoiul, anasonul, busuiocul, coriandrui, chimenul şi chimionul, curcuma, menta, ceapa şi haşma, pătrunjelul, ardeiul, piperul, cimbrişorul.


Cele mai bune surse de antioxidanti

Cele mai bune surse de antioxidanti

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.