Ceviche de Pescado

Printeaza

O reteta delicioasa de Ceviche de Pescado din: peste alb, suc de limete, usturoi, ardei, chilies jalapenos, sare, piper, ceapa, telina, coriandru, frunze de salata, porumb, cartofi si lamaie.

preparat specific peruan Ceviche de Pescado

Ingrediente:

  • un kg de peşte alb
  • o ceaşcă de suc de limete
  • un căţel de usturoi pisat
  • doi ardei tocaţi mărunt
  • doi chiles jalapenos (sortiment de ardei iute) pisaţi
  • sare
  • piper
  • o ceapă mare tocată
  • o ţelină potrivită tocată
  • coriandru tocat
  • două frunze de salată pentru fiecare farfurie
  • porumb dulce
  • 4 cartofi fierţi în coajă şi curăţaţi
  • 8 lămâi

 

Mod de preparare:

Peştele se curăţă, se spală şi se dezosează. Se taie apoi în fâşii. Se asezonează cu suc de lămâie, usturoi şi ardei. Se lasă în acest sos pentru o oră.

Se adaugă ceapa, chiles jalapenos, ţelină şi coriandrul. Se mai lasă la marinat cel puţin o oră. Se serveşte apoi pe pat de salată, cu porumb şi cu cartofi drept garnitură.

Ceviche de Pescado

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.