Ceviche de Pescado
PrinteazaO reteta delicioasa de Ceviche de Pescado din: peste alb, suc de limete, usturoi, ardei, chilies jalapenos, sare, piper, ceapa, telina, coriandru, frunze de salata, porumb, cartofi si lamaie.
Ingrediente:
- un kg de peşte alb
- o ceaşcă de suc de limete
- un căţel de usturoi pisat
- doi ardei tocaţi mărunt
- doi chiles jalapenos (sortiment de ardei iute) pisaţi
- sare
- piper
- o ceapă mare tocată
- o ţelină potrivită tocată
- coriandru tocat
- două frunze de salată pentru fiecare farfurie
- porumb dulce
- 4 cartofi fierţi în coajă şi curăţaţi
- 8 lămâi
Mod de preparare:
Peştele se curăţă, se spală şi se dezosează. Se taie apoi în fâşii. Se asezonează cu suc de lămâie, usturoi şi ardei. Se lasă în acest sos pentru o oră.
Se adaugă ceapa, chiles jalapenos, ţelină şi coriandrul. Se mai lasă la marinat cel puţin o oră. Se serveşte apoi pe pat de salată, cu porumb şi cu cartofi drept garnitură.
Ceviche de Pescado
Poftă bună!