Țelină murată în saramură – un preparat adaugă un plus de savoare și textură oricărei mese. Pe lângă faptul că are un gust unic, această murătură este o sursă excelentă de probiotice, vitamine și minerale. Țelina murată este apreciată pentru proprietățile sale digestive și beneficiile pe care le aduce sănătății, fiind în același timp o gustare […]
Ceviche cu fasole
PrinteazaCeviche cu fasole din: ceapa, castravete, rosii, coriandru, fasole, avocado, lamai verzi.
Ingrediente:
- 1 ceapă roşie potrivită, tăiată cubuleţe
- 1 castravete potrivit, tăiat cubuleţe
- 2 roşii potrivite, tăiate cubuleţe
- 1/4 cană coriandru, tocat
- 1 cutie de fasole albă, clătită şi scursă
- 1 avocado, tocat
- 2 lămâi verzi, stoarse
- un vârf de cuţit de sare de mare
- cipsuri de tortilla semidegresate, coapte
Mod de preparare:
combină ceapa, castraveţii, roşiile şi coriandrul într-un bol de mărime medie.
amestecă fasolea, avocado şi sucul de lămâie verde.
sărează după gust. serveşte cu cipsuri coapte de tortilla sfărâmate deasupra.
Pofta buna!
Zacuscă de Roșii și Praz – Cu o combinație aromată de roșii coapte și praz dulce, această zacuscă este ideală pentru a fi servită pe pâine prăjită, ca aperitiv, sau alături de mâncăruri principale. Preparată cu ingrediente simple și naturale, zacusca de roșii și praz te va cuceri prin gustul său bogat și textura sa […]