Chebab de pui

Printeaza

Chebab de pui din: carne de pui, ceapa, ardei, usturoi, patrunjel, chimen, piper, ienibahar, cimbru, cardamom, boia, coriandru.

Ingrediente:Chebab_de_pui

  • 800 g carne de pui
  • 1 ardei capia
  • 1 ceapă
  • 4-5 căţei usturoi
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • 1 linguriţă chimen măcinat
  • 1 linguriţă piper negru măcinat
  • 8 boabe ienibahar măcinate
  • 1 linguriţă cimbru uscat
  • câteva seminţe cardamom măcinate
  • 1 linguriţă boia iute
  • 2 linguriţe boia dulce
  • 1 linguriţă coriandru

 

Mod de preparare:

Dai ceapa şi usturoiul prin răzătoarea fină, toci ardeiul şi pătrunjelul mărunt, apei le amesteci cu carnea tocată.

Adaugi restul ingredientelor şi frămânţi bine până se omogenizează pasta, apoi o laşi la frigider o oră.

Modelezi pe beţe de frigărui (ţinute în prealabil 30 de minute în apă) chiftele lunguieţe, potrivite, le ungi cu ulei şi le rumeneşti pe grătarul încins 4 minute pe fiecare parte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.