Chec aperitiv cu ciuperci si sunca de curcan

Printeaza

Chec aperitiv cu ciuperci si sunca de curcan din: oua, ciuperci, ceapa, sare, cascaval, sunca de curcan, faina, unt si praf de copt.

Ingrediente:Chec_aperitiv_cu_ciuperci_si_sunca_de_curcan

  • 5 oua
  • 200 g ciuperci
  • 2-3 fire ceapa
  • sare
  • 100 g cascaval ras
  • 100 g sunca de curcan afumata
  • 250 g faina
  • 75 g unt
  • o lingurita praf de copt

 

 

Mod de preparare:

Se curăţă şi se spală ciupercile şi ceapa şi se toacă mărunt. Se călesc în tigaia unsă cu puţin ulei sau unt şi apoi se lasă să se răcească treptat.

Se rade caşcavalul pe răzătoarea mică si se taie şunca în cubuleţe. Untul se topeşte si se lasă să se răcorească.

Praful de copt se stinge în puţină zeamă de lămâie.

După ce s-au pregătit toate ingredientele, se separă ouăle. Gălbenuşurile se freacă cu sare şi cu untul topit până ce capătă consistenţa unei maioneze.

Albuşurile se bat spumă, apoi se încorporează uşor în crema de gălbenuşuri şi se adaugă caşcavalul ras, şunca de curcan si ciupercuţele.

Praful de copt şi făina se pun la sfârşit şi se amestecă uşor.

Se toarnă compoziţia în tava tapetată cu hârtie de copt si se coace la foc potrivit.

Se scoate, se răceşte şi se serveşte împreună cu alte aperitive.

Chec aperitiv cu ciuperci si sunca de curcan

Chec_aperitiv_cu_ciuperci_si_sunca_de_curcan

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • chec aperitiv cu ciuperci si sunca

1 comentariu

  1. Checul asta imi face cu ochiul

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.