Chec aperitiv cu branza de oaie

Printeaza

Chec aperitiv cu branza de oaie din: faina, masline, sunca, branza, ardei, ulei, lapte, praf de copt, sare, piper.

Ingrediente:Chec aperitiv cu branza de oaie

  • 250 g făină
  • 150 g măsline
  • 100 g şuncă de Praga
  • 150 g brânză de oaie
  • 1 ardei gras roşu
  • 4 ouă
  • 50 ml ulei
  • 100 ml lapte
  • 1 plic praf de copt
  • sare şi piper
  • verdeaţă
  • salată verde

 

Mod de preparare:

Se separă ouăle. Gălbenuşurile se bat cu uleiul şi piperul şi se amestecă împreună cu albuşurile bătute spumă cu sare; se adaugă făina amestecată cu praful de copt, apoi laptele, ardeiul gras, şunca, măslinele şi brânza, toate tăiate cubuleţe.

Se toarnă compoziţia într-o formă de chec, se dă la cuptor la foc potrivit, 40-45 min. Se serveşte ornat cu verdeaţă şi salată verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.