Chec aperitiv cu sunca, spanac si cascaval

Printeaza

Chec aperitiv cu sunca, spanac si cascaval din: spanac, ouă, pesmet, făină, praf de copt, ulei, lapte, telemea, cascaval dietetic, sunca, sare, piper

Chec_aperitiv_cu_sunca_spanac_si_cascaval

Ingrediente:

  • 300 g spanac
  • 2 ouă
  • 70 g pesmet
  • 150 g făină
  • 1 praf de copt
  • 50 g ulei
  • 100 ml lapte
  • 150 g telemea puţin sărată
  • 50 g caşcaval dietetic
  • 100 g şuncă
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Baţi ouăle cu un praf de sare, adaugi făina combinată cu praful de copt, uleiul şi lap­tele încălzit şi omogenizezi.

Adaugi în compoziţie caşcavalul şi şunca tăiate cubuleţe, telemeaua sfărâmată şi spanacul opărit, scurs şi to­cat mărunt.

La sfârşit, presari şi pesmetul, sărezi şi piperezi după gust şi amesteci bine.

Tapetezi forma de chec cu puţin ulei şi pesmet şi torni aluatul. Nivelezi şi îl bagi la cuptor 35-40 de minute până când cmsta devine rumenită.

Chec aperitiv cu sunca, spanac si cascaval

Chec_aperitiv_cu_sunca_spanac_si_cascaval

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.