Chec aperitiv cu spanac si dovleac

Printeaza

Chec aperitiv cu spanac si dovleac

Ingrediente:

  • 500 g spanac
  • 2 oua
  • 100 g iaurt
  • 200 g malai
  • 1 felie dovleac
  • 200 g telemea de oaie
  • 500 ml lapte
  • 500 ml lapte
  • 25 g drojdie
  • 50 g faina
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Chec aperitiv cu spanac si dovleac: Fierbe spanacul. Scurge-l, taie-l marunt si caleste-l. Cand s-a racorit, adauga 100 g branza rasa, ouale si iaurtul. Pune la crescut drojdia in putin lapte si faina.

Opareste malaiul in lapte fierbinte. Presara sare si amesteca energic. Lasa apoi malaiul sa se raceasca putin, dupa care adauga drojdia si dovleacul ras.

Toarna compozitia in forme de chec unse cu ulei. Rade deasupra restul de branza si acopera totul cu piureul de spanac. Lasa-l la cuptor 20 de minute.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.