Chec cu branza

Printeaza

Chec cu branza din: margarina, zahar, oua, branza de vaci, lamaie, stafide, sare, faina, vanilie, zahar farin.

Ingrediente:Chec cu branza

  • 150 g margarina
  • 1 pahar cu zahar
  • 3 oua
  • 200 g branza de vaci
  • 1 lamaie
  • 50 g stafide
  • sare
  • 300 g faina
  • vanilie
  • zahar farin

 

Mod de preparare:

Frecaţi spumă margarina cu zahărul şi ouăle întregi puse pe rând. Omogenizaţi şi adăugaţi brânza. Săraţi şi parfumaţi cu vanilie şi coajă de lămâie.

Puneţi stafidele spălate în apă caldă, omogenizaţi, adăugaţi făina în ploaie şi amestecaţi repede, turnaţi amestecul în forme mici de chec, tapetate cu făină şi unse cu unt.

Coaceţi la foc potrivit 30 min. Răciţi checul în forme 30 min, pudraţi cu zahăr farin, serviţi felii, când prăjitura s-a răcit.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.