Chec sarat cu ciuperci din: ciuperci, faina, iaurt, masline, cascaval, oua, costita. Ingrediente: 400 g ciuperci 5 linguri făină 5 lingari iaurt 50 g măsline feliate 100 g caşcaval 4 ouă 2 linguri ulei 50 g costiţă afumată sare piper Mod de preparare: Toci ciupercile şi le căleşti putin in ulei până când scade apa […]
Chec cu carnati si cascaval
PrinteazaChec cu carnati si cascaval din: cabanosi, cascaval, smantana, oua, faina, sos pesto, praf de copt, ulei, sare.
- 3 cabanosi
- 300 g cascaval
- 4 linguri cu smantana
- 4 oua
- 5 linguri cu faina
- 1 lingura cu sos pesto
- 1/2 praf de copt
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Dă caşcavalul pe râzătoare şi pune-l într-un castron. Separat, amestecă făina cu praful de copt, adaugă ouăle întregi şi smântână.
In acest amestec, încorporează caşcavalul ras, felii de cabanos şi sosul pesto. Potriveşte de sare.
Unge o tavă de chec cu ulei şi tapeteaz-o cu făină, toarnă compoziţia. Dă la cuptor, la foc moderat, 45-50 de minute.
Desprinde marginile checului imediat ce l-ai scos din cuptor, dar nu-l tăia decât după ce se răceşte.
Serveşte cu o lingură de pesto deasupra şi salată verde.
Chec cu carnati si cascaval
Pofta buna!
poate iti place si:
Chec cu costita din: oua, faina, praf de copt, costita, telemea, lapte, muraturi, ulei, cimbru, cascaval, sare, piper. Ingrediente: 6 ouă 200 g făină 400 g costiţă 150 g brânză telemea nouă 200 ml lapte 2-3 gogoşari muraţi 4 linguri cu ulei 1 pliculeţ cu praf de copt 100 g caşcaval cimbru piper sare Mod […]
Chec cu pui si smantana din: unt, faina, smantana, oua, sare, otet, pulpe de pui, ceapa, ulei, smantana, piper, verdeata. Ingrediente: 250 g unt rece 500 g făină de bună calitate 150 g smântână 1 ou 1 lingură cu oţet sare Pentru umplutura: 500 g pulpe de pui 2 cepe 3-5 linguri cu ulei 2 ouă […]
Pofta buna!