Chec cu ciocolata si rom
PrinteazaChec cu ciocolata si rom din: oua, zahar, esenta de rom, ulei, faina, cacao, fulgi de ciocolata, praf de copt.
- 6 ouă
- 100 g zahăr
- 2 linguri esenţă de rom
- 6 linguri ulei
- 10 linguri făină
- 3 linguri cacao
- 100 g fulgi de ciocolată
- 1 praf de copt
Mod de preparare:
Separi albuşurile de gălbenuşuri.
Freci gălbenuşurile cu zahărul, adaugi uleiul în fir subţire şi esenţa de rom. Baţi albuşurile spumă tare.
Combini făina cu praful de copt şi cacaua.
Amesteci cele două compoziţii şi încorporezi făina. La sfârşit, pui fulgii de ciocolată.
Aşezi într-o formă dc chec hârtie de copt.
Torni compoziţia sio dai cuptor pana trece testul cu scobitoarea.
Chec cu ciocolata si rom
Pofta buna!