din: piept de fazan, sare, piper, ulei de masline, portocale, ghimbir, usturoi, vin alb sec, supa de pui, miere, otet balsamic, menta. Această combinație sofisticată de dulceața portocalelor cu picantul ghimbirului oferă un contrast de arome care transformă fiecare înghițitură într-o experiență memorabilă. Ideală pentru ocazii […]
Chec cu cirese si ciocolata alba
PrinteazaChec cu cirese si ciocolata alba din: cireşe, unt, zahăr, făină, oua, făină de migdale, praf de copt, sare, ciocolata alba.
Ingrediente:
- 450 g cireşe bine coapte
- 150 g unt
- 140 g zahăr
- 250 g făină
- 3 ouă
- 3 linguri făină de migdale
- 1/2 pliculeţ praf de copt
- un praf sare
Ingrediente pentru servit:
- 200 g ciocolată albă
Mod de preparare:
Se freacă zahărul cu untul pentru a obţine o cremă spumoasă. Se adaugă ouăle unul câte unul, făina, apoi făina de migdale, praful de copt si sarea. Se pun cireşele curătate de sâmburi.
Se toarnă amestecul într-o formă de copt si se dă la cuptor pentru aproximativ 40 de minute. Ciocolata albă se topeşte la bain-marie si se asază deasupra checului după ce acesta s-a răcit complet. Se aduce la masă si cu fructe deasupra.
Chec cu cirese si ciocolata alba
Pofta buna!
Scoici cu Sos Cremos de Usturoi și Unt de Arahide
scoici, unt, usturoi, unt de arahide, lapte de cocos, suc de lamaie, sos de soia, zahar brun, fulgi de chili, sare, piper, frunze de coriandru. Această rețetă de scoici cu sos de usturoi și unt de arahide combină savoarea mării cu texturi cremoase și […]