Chec cu carne
PrinteazaChec cu carne din: carne tocata, ceapa, iaurt, vin, faina, praf de copt, concentrat de legume picant, oua, boia, sare, piper, ulei.
- 500 g carne tocată în amestec
- 2 cepe
- 200 ml iaurt
- 100 ml vin alb
- 2-3 linguri făină amestecate cu 1 praf de copt
- 1 lingură concentrat de legume picant
- 3 ouă
- 1 lingură boia de ardei
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Căleşti ceapa tocată, adaugi carnea şi, când îşi schimbă culoarea, adaugi făina, praful de copt şi amesteci. Apoi adaugi iaurtul, vinul, ouăle bătute în prealabil şi condimentele.
Amesteci totul şi răstorni compoziţia în tava unsă. Coci compoziţia timp de 35-40 de minute şi când este rece, tai checul felii.
Pofta buna!