Chec cu cascaval si ceapa verde
PrinteazaChec cu cascaval si ceapa verde din: cascaval, ceapa, oua, lapte, unt, faina, praf de copt, sare, piper, ulei.
Ingrediente:
- 200 g caşcaval
- 1 legătură ceapă verde
- 4 ouă
- 150 ml lapte
- 60 g unt
- 250 g făină
- 1/2 plic praf de copt
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Amesteci făina cu praful de copt şi adaugi ouăle bătute, untul moale şi caşcavalul ras pe răzătoarea mare. încorporezi apoi laptele şi ceapa tocată şi potriveşti gustul de sare şi piper.
Torni compoziţia într-o tavă de chec unsă cu unt şi tapetată cu făină şi o dai la cuptor la foc potrivit pentru 50 de minute. După ce s-a copt, îl laşi să se răcească, apoi îl tai felii.
Pofta buna!