Chec cu cascaval si ceapa verde

Printeaza

Chec cu cascaval si ceapa verde din: cascaval, ceapa, oua, lapte, unt, faina, praf de copt, sare, piper, ulei.
Chec cu cascaval si ceapa verde

Ingrediente:

  • 200 g caşcaval
  • 1 legătură ceapă verde
  • 4 ouă
  • 150 ml lapte
  • 60 g unt
  • 250 g făină
  • 1/2 plic praf de copt
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Amesteci făina cu praful de copt şi adaugi ouăle bătute, untul moale şi caşca­valul ras pe răzătoarea mare. încorporezi apoi laptele şi ceapa tocată şi potriveşti gustul de sare şi piper.

Torni compoziţia într-o tavă de chec unsă cu unt şi tapetată cu făină şi o dai la cuptor la foc potrivit pentru 50 de minute. După ce s-a copt, îl laşi să se răcească, apoi îl tai felii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.