Chec cu ceapa si marar
PrinteazaChec cu ceapa si marar din: ardei, dovlecel, oua, usturoi, ceapa, marar, sare, piper, ulei.
- 2 ardei
- 250 g dovlecel
- 3 ouă
- 2 fire usturoi verde
- 4 fire ceapă verde
- sare
- piper
- 1 legătură mărar verde tocat
- 3 linguri ulei de măsline
- 5 linguri faina
- bicarbonat
Mod de preparare:
Se amestecă într-un bol 2 ardei graşi asortaţi tăiaţi cubuleţe, 250 g dovlecel dat pe răzătoarea mare, 3 ouă, 2 fire usturoi verde şi 4 fire ceapă verde tăiate rondele, sare, piper, 1 legătură mărar verde tocat, 3 linguri ulei de măsline, 5 linguri făină şi 1 linguriţă bicarbonat de sodiu dizolvat în 50 ml apă minerală.
Se coace amestecul într-o tavă, timp de 45-50 minute.
Pofta buna!