Chec cu cimbru
PrinteazaChec cu cimbru din: ardei, cartofi, patrunjel, cimbru, faina, oua, praf de copt, lapte, cascaval, sare, piper.
- 2 ardei graşi de culori diferite
- 2 cartofi fierţi
- 1/2 legătură pătrunjel
- puţin cimbru
- 200 g făină
- 4 ouă
- un plic praf de copt
- 150 ml lapte
- 50 g caşcaval ras
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se amestecă ouăle bătute cu făina, laptele şi caşcavalul. Se taie cât mai mic cartofii şi ardeii. Se amestecă legumele tăiate cubuleţe cu compoziţia de lapte, se pun verdeaţa, cimbrul, praful de copt, se potriveşte gustul de sare şi piper.
Se toarnă în tava de chec şi se lasă 35 de minute la cuptor.
Pofta buna!