Chec cu cirese

Printeaza

Chec cu cirese

Chec cu cirese din: margarina, zahar pudra, oua, faina, lapte, cacao, zahar vanilat, praf de coopt, smantana, cirese, gem de caise, cocos, sare.

 

Ingrediente:

  • 100 g margarina
  • 100 g zahăr pudră
  • 3 ouă
  • 200 g făină
  • 50 ml lapte
  • 1 linguriţă cacao
  • 1 plic zahăr vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lingură de smântână
  • 500 g cireşe
  • 2 linguri gem de caise
  • 1 lingură de nucă de cocos
  • sare

 

Mod de preparare:

Freci margarina cu zahărul pudră şi cu un praf de sare şi adaugi ouăle unul câte unul. încorporezi apoi făina, praful de copt, vanilia, laptele şi smântână, lei un sfert din compoziţie şi o amesteci cu cacaua.

Speli apoi cireşele şi le scoţi sâmburii. Ungi o formă de chec cu margarină, o tapetezi cu hârtie de copt şi torni compoziţia albă.

Aşezi apoi cireşele scurse bine, întinzi compoziţia de cacao şi dai checul la cuptor pentru 40-45 de minute. După ce s-a copt şi s-a răcit checul îl ungi cu gem şi presari nucă de cocos.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.