Chec cu fasole verde si branza feta
PrinteazaChec cu fasole verde si branza feta din: fasole verde, branza feta, faina, praf de copt, oua, lapte, ulei, cascaval, masline, sare, piper.
- 250 g fasole verde
- 200 g branza feta
- 180 g faina
- o lingurita praf de copt
- 3 oua
- 100 ml lapte
- 100 ml ulei
- 100 g cascaval ras
- 60 g masline feliate
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se fierbe fasolea si apoi se scurge de apă, se trece sub un jet rapid de apă si se lasă pe hârtie absorbantă. Se taie brânza cuburi, iar făina se amestecă cu praful de copt.
Ouăle se bat si se amestecă bine cu uleiul şi laptele; se potriveşte gustul de sare si piper si se adaugă caşcavalul, fasolea verde, brânza, măslinele.
Se amestecă uşor si se toarnă într-o formă unsă cu unt si tapetată cu făină. Se coace 20 ide minute la foc mediu si apoi 30 de minute la foc mic.
Chec cu fasole verde si branza feta
Pofta buna!