Chec cu masline si carnati

Printeaza

Chec cu masline si carnati din: oua, carnati, cascaval, rosie, masline, ulei, vin, faina, praf de copt, ierburi, sare, piper.

Ingrediente: Chec_cu_rosii_masline_si_branza

  • 4 ouă
  • 150 g cârnaţi semiafumaţi
  • 150 g caşcaval
  • 1 roşie
  • 150 g măsline fără sâmburi
  • 4-5 linguri ulei
  • 100 ml vin
  • 240 g făină
  • 1 plic praf de copt
  • ierburi uscate (cimbru, coriandru şi nucşoară)
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Razi caşcavalul şi tai feliuţe măslinele.

Separat, opăreşti roşia, o cureţi de coajă şi o tai bucăţele.

Intr-un bol, amesteci făina cu praful de j copt, adaugi un praf de sare şi puţin piper, faci o adâncitură la mijloc şi spargi în ea ouăle. Amesteci bine, apoi torni vinul şi uleiul. Continui să frămânţi până obţii un aluat
moale.

Incorporezi în aluat caşcavalul ras, mă linele, roşia şi ierburile uscate. Amesteci din nou şi apoi adaugi şi feliuţe de cârnat. Torni compoziţia într-un vas temiorezistent, ungi cu puţin gălbenuş şi dai la cuptor 45 ( minute sau până trece testul scobitorii.

Se veşti când checul este complet rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.