Chec cu ovaz si banana

Printeaza

Chec cu ovaz si banana din: faina, fulgi de ovaz, drojdie, banana, lapte, zahar de mesteacan, compot de mere, ou, ulei, cranberry, ulei, nuci.

Ingrediente:Chec cu ovaz si banana

  • 100 g faină
  • 50 g fulgi de ovăz
  • 2 linguriţe drojdie de bere
  • 1 banană bine coaptă
  • 100 ml lapte semidegresat
  • 50 g zahăr de mesteacăn
  • 1 borcan de compot de mere (100 g)
  • 1 ou
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 2 linguri cranberry uscate
  • ulei pentru formă
  • 2 linguri nuci mărunţite

 

Mod de preparare:

Incălziţi cuptorul la termostat 6 (180 grade C). Curăţaţi banana, tăiaţi-o în bucăţi şi puneţi-o în bolul unui mixer, împreună cu laptele, zahărul, compotul, oul şi uleiul de măsline. Daţi totul bine la mixer.

Intr-un castron, amestecaţi faina cu drojdia de bere şi fulgii de ovăz. Incorporaţi preparatul lichid, amestecând treptat cu un tel, apoi adăugaţi nucile şi cranberry.

Turnaţi într-o mică formă de chec unsă cu ulei si ţineţi la cuptor aproximativ 40 de minute.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.