Chec cu piersici

Printeaza

Chec cu piersici din: faina, zahar, unt, oua, praf de copt, frisca, rom, piersici.

Ingrediente:Chec cu piersici

  • 250 g făină
  • 120 g zahăr
  • 100 g unt
  • 3 ouă
  • un plic praf de copt
  • 100 ml frişcă lichidă
  • 2 linguri rom
  • 3 piersici bine coapte

 

Mod de preparare:

Se curăţă piersicile de coajă şi se înlătură sâmburii. Se taie fructele cuburi mici. Se freacă untul cu zahărul până ce devine spumos. Se adaugă ouăle pe rând, apoi făina cu praful de copt şi frişca.

Se pun piersicile şi romul, se amestecă delicat, se toarnă în tava de copt şi se lasă 45 de minute la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.