Chec cu pui si morcov

Printeaza

Chec cu pui si morcov din: ficat de pui, carne tocata de pui, oua, morcovi, marar, patrunjel usturoi, ceapa, sare, piper.

Ingrediente:Chec cu pui si morcov

  • 1 kg ficat de pui
  • 500 carne tocată de pui
  • 9 ouă,
  • 3 morcovi
  • câte 2 legături mărar, pătrunjel si usturoi verde
  • 3 legături ceapă verde sare
  • piper negru măcinat
  • 4 ouă pentru crusta de deasupra

 

Mod de preparare:

Cureţi morcovii, îi speli şi îi pui la fiert. Intr-un alt vas, fierbi 3 ouă, în apă uşor sărată, iar în altul fierbi 10 minute ficatul, în prealabil spălat în mai multe ape.

Toci mărunt ficatul fiert, verdeaţa, ouăle şi morcovii fierte. Amesteci aceste ingredientele împreună cu 2 ouă crude, carnea tocată, sare şi piper după gust.

Tapetezi cu hârtie de copt 2 tăvi mici pentru chec şi repartizezi în mod egal umplutura. Coci checurile-aperitiv în cuptorul preîncălzit, la foc mediu, pentru 40-45 de minute.

Cu 10 minute înainte de a scoate checurile din cuptor, baţi cele 4 ouă şi le torni uniform deasupra, pe fiecare chec. Continui coacerea 10 minute, până se formează o crustă.

 

Chec cu pui si morcov

Chec cu pui si morcov

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.