Chec cu zahar brun si coaja de lamaie

Printeaza

Chec cu zahar brun si coaja de lamaie din: ouă, zahăr brun, ulei, coajă rasă de lămâie, făină integrală, praf de copt.

Chec_cu_zahar_brun_si_coaja_de_lamaie

Ingrediente:

  • 6 ouă
  • 8 linguri de zahăr brun
  • 6 linguri de ulei
  • o lingură de coajă rasă de lămâie
  • 10 linguri de făină integrală
  • un plic de praf de copt

Mod de preparare:

Mixaţi ouăle cu zahărul, până îşi triplează volumul, adăugaţi coaja de lămâie şi uleiul, apoi făina şi praful de copt. După omoge­nizare turnaţi compoziţia în trei tăvi, pentru chec, unse cu ulei şi tapetate cu făină.

Daţi la cuptorul încins, la foc potrivit pentru 30 minute. Când s-au copt scoateţi tăvile şi ungeţi checurile, cât sunt calde, cu miere, apoi pudraţi cu fulgi de cocos. Serviţi cu struguri dulci.

Chec cu zahar brun si coaja de lamaie

Chec_cu_zahar_brun_si_coaja_de_lamaie

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.