Chec cu zahar brun si coaja de lamaie
PrinteazaChec cu zahar brun si coaja de lamaie din: ouă, zahăr brun, ulei, coajă rasă de lămâie, făină integrală, praf de copt.
Ingrediente:
- 6 ouă
- 8 linguri de zahăr brun
- 6 linguri de ulei
- o lingură de coajă rasă de lămâie
- 10 linguri de făină integrală
- un plic de praf de copt
Mod de preparare:
Mixaţi ouăle cu zahărul, până îşi triplează volumul, adăugaţi coaja de lămâie şi uleiul, apoi făina şi praful de copt. După omogenizare turnaţi compoziţia în trei tăvi, pentru chec, unse cu ulei şi tapetate cu făină.
Daţi la cuptorul încins, la foc potrivit pentru 30 minute. Când s-au copt scoateţi tăvile şi ungeţi checurile, cât sunt calde, cu miere, apoi pudraţi cu fulgi de cocos. Serviţi cu struguri dulci.
Chec cu zahar brun si coaja de lamaie
Pofta buna!