Chec de cartofi

Printeaza

Chec de cartofi din: cartofi, oua, fasole, cascaval, unt, lapte, sare, piper.

Ingrediente:Chec de cartofi

  • un kg cartofi
  • 2 ouă
  • 250 g fasole verde decongelată
  • 50 g caşcaval
  • 100 g unt
  • 150 ml lapte
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cartofii tăiaţi cuburi şi fasolea se pun la fiert separat în apă cu sare. După fierbere, cartofii se scurg, se pasează şi se amestecă cu unt şi lapte călduţ.

Se lasă să se răcească, după care se adaugă ouăle, sare şi piper şi se amestecă.

Fasolea se scurge de apă. Piureul se aşază până la jumătatea unei tăvi de copt unsă şi tapetată cu făină, se aşază fasolea, se pune restul piureului şi se presară cu caşcaval ras.

Se lasă 20 de minute la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.