Chec pufos cu fructe din: oua, zahar, fructe, faina, praf de copt. Ingrediente: 300 g mix de fructe deshidratate şi sâmburi (stafide, prune, merişoare, caise, fistic, migdale, nuci) 2 ouă 6 linguri zahăr 6 linguri făină 1 plic praf de copt un praf de sare Mod de preparare: Taie fructele şi sâmburii în bucăţi mici, […]
Chec sarat cu feta din: oua, feta, faina, ulei, lapte, praf de copt, busuioc, ceapa, sare, piper. Ingrediente: 200 g feta 4 ouă 250 g făină un plic praf de copt 100 ml ulei 100 ml lapte 10 frunze busuioc proaspăt o legătură ceapă verde sare piper Mod de preparare: Se amestecă făina cu praful […]
Chec cu fistic si roscove din: apă rece, zahar brun, zahar, ulei, pudră de roşcove, praf de copt, sare, faina alba, esenţă de fistic, margarină, esenţă de rom. Ingrediente: 300 ml apă rece 50 g zahăr brun 150 g zahăr 180 ml ulei 2 linguri pudră de roşcove 1 plic praf de copt 1 praf de sare […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.