Chec din carne de curcan

Printeaza

Chec din carne din: carne de curcan, piept de curcan, bacon, smantana, oua, ceapa, usturoi, ulei, piper alb si sare.

Ingrediente:Chec_din_carne

  • 500 g carne de curcan tocata
  • 1 piept de curcan
  • 250 g bacon feliat
  • 200 g smantana
  • 4 oua
  • 2 cepe
  • 4 catei de usturoi
  • ulei
  • piper alb
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Curăţă ceapa şi toac-o mărunt. Căleşte usturo­iul pisat, apoi adaugă ceapa.

Când devine trans­lucidă, ia vasul de pe foc şi lasă să se răcorească. 

Taie pieptul de curcan în două şi opăreşte-l cinci minute în apă cu sare.

Carnea tocată ames­tec-o cu ceapa călită, apoi bate ouăle cu smân­tână şi încorporează totul în carne.

Potriveşte de sare şi piper după gust.

Tapetează o tavă de chec cu felii de bacon, pune jumătate din amestecul de carne, un strat de felii de piept de curcan, apoi restul de carne.

Acoperă cu bacon şi dă la cuptor 60 de minu­te. Scoate tava din cuptor şi las-o să se răcoreas­că. Când s-a răcit, pune tava în frigider şi răstoar­nă checul după o jumătate de oră.

Chec din carne

Chec_din_carne

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.