Chec fără grăsime

Printeaza

Chec fără grăsime

Ingrediente:

  • 120 g făină
  • 150 g zahăr
  • 5 ouă
  • 100 g nuci
  • 100 g rahat
  • lămîie
  • zahăr vanilat

 

Mod de preparare:

Chec fără grăsime: Se freacă gălbenuşurile cu 100 g zahăr. Se adaugă lămîia dată prin râzătoare (coaja şi miezul).

Separat se bat bine albuşurile adăugind treptat restul de zahăr. Se toarnă peste gălbenuşuri şi se amestecă încet.

Se adaugă făină, în care au fost amestecate bucăţele mici de rahat, apoi nucile tăiate cu cuţitul.

Se îmbracă o formă de copt cu hîrtie, se toarnă compo­ziţia de mai sus. Se coace la foc potrivit. Se pudrează cu zahăr vanilat.

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.