Chec cu fasole verde, branza si masline

Printeaza

Chec cu fasole verde, branza si masline din: fasole verde, branza feta, faina, parf de copt, oua, lapte, ulei, caşcaval, măsline feliate, sare.

Ingrediente:Chec cu fasole verde, branza si masline

  • 250 g fasole verde
  • 200 g brânză feta
  • 200 g făină
  • 1 linguriţă praf de copt
  • 3 ouă
  • 100 ml lapte
  • 100 ml ulei
  • 100 g caşcaval ras
  • 50 g măsline feliate
  • sare

Mod de preparare:

Fierbi fasolea, o scurgi de apă, o treci printr-un jet de apă rece, după care o laşi pe hârtie absorban­tă. Tai brânza cuburi, iar făina o amesteci cu pra­ful de copt.

Baţi bine ouăle, apoi le amesteci bine cu uleiul şi lapte­le. Potriveşti gustul de sare şi piper.

Adaugi caşcavalul, fasotea ver­de, brânza şi măslinele. Amesteci uşor pentru omogenizarea compoziţiei, apoi o torni într-o formă unsă cu unt şi tapetată cu făină.

Dai forma la cuptor pentru 20 de minute, la foc mediu, apoi 30 de minute la foc mic.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.