Chec cu fructe roşii şi cappuccino
PrinteazaChec cu fructe roşii şi cappuccino: oua, zahar, ulei, cappuccino de ciocolata, praf de copt, zahar vanilat, faina, cirese, zmeura, visine.
Ingrediente:
- 5 ouă
- 200 g zahăr
- 4 linguri ulei
- 4 linguri cappuccino de ciocolată
- 1 linguriţă praf de copt
- 2 plicuri zahăr vanilat
- 200 g făină
- 300 g fructe roşii (cireşe, vişine, zmeură)
Mod de preparare:
Separi albuşurile de gălbenuşuri. Mixezi albuşurile şi adăugi, puţin câte puţin, zahărul.
Gălbenuşurile le amesteci cu uleiul şi le adaugi peste albuşuri. Amesteci cu o lingură, de sus în jos.
Pui făina amestecată cu praful de copt.
Adaugi un praf de sare şi zahărul vanilat. lei 10 linguri din compoziţie şi o amesteci cu praful de cappuccino.
Pui compoziţia galbenă alternativ cu cea maro, în tava de chec tapetată cu hârtie de copt.
Adaugi fructele trecute prin făină, să nu se lase la fund şi dai tava la cuptor pentru 35-40 de minute.
Pofta buna!