Chec cu fructe roşii şi cappuccino

Printeaza

Chec cu fructe roşii şi cappuccino: oua, zahar, ulei, cappuccino de ciocolata, praf de copt, zahar vanilat, faina, cirese, zmeura, visine.

 

Ingrediente:

  • 5 ouă
  • 200 g zahăr
  • 4 linguri ulei
  • 4 linguri cap­puccino de ciocolată
  • 1 linguriţă praf de copt
  • 2 plicuri zahăr vanilat
  • 200 g făină
  • 300 g fructe roşii (cireşe, vişine, zmeură)

 

Mod de preparare:

Separi albuşurile de gălbenuşuri. Mi­xezi albuşurile şi adăugi, puţin câte puţin, zahărul.

Gălbenuşurile le ames­teci cu uleiul şi le adaugi peste albuşuri. Amesteci cu o lingură, de sus în jos.

Pui făina amestecată cu praful de copt.

Adaugi un praf de sare şi zahărul vanilat. lei 10 linguri din compoziţie şi o amesteci cu pra­ful de cappuccino.

Pui compoziţia galbenă alternativ cu cea maro, în tava de chec tapetată cu hârtie de copt.

Adaugi fructele trecute prin făi­nă, să nu se lase la fund şi dai tava la cuptor pentru 35-40 de minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.