Chec marmorat cu rom

Printeaza

Chec marmorat

Ingrediente:Chec marmorat cu rom

  • 2 căni de apă
  • 2 căni de zahăr
  • 100 g cacao
  • 250 g margarină
  • 1 esenţă de rom
  • sare
  • 2 ouă
  • 300 g făină
  • 1 lingură de bicarbonate
  • 2 linguri de zeamă de lămâie

 

Mod de preparare:

Apa, zahărul, cacaoa, margarina şi sarea se pun la fiert, apoi luăm o cană de sirop şio dăm deoparte. În restul de compoziţie, punem două ouă, esenţa, bicarbonatul, lămâia şi făina.

Se dă prin mixer timp de cinci minute, apoi punem în tava tapetată cu ulei şi hârtie.

Se coace timp de patruzeci şi cinci de minute. După ce s-a copt, turnăm pe deasupra siropul care l-am oprit în cană.

Lăsăm la rece până a doua zi, ca să se întărească glazura.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.